Geen producten in je winkelmand.

Why not… sponsor a child

Elk kind recht heeft op onderwijs. Kinderen die worden geboren met speciale behoeften krijgen niet altijd de aandacht die zij verdienen in hun gezin. De ouders hebben het gevoel dat deze kinderen nooit productieve mensen in de samenleving kunnen zijn en richten daarom hun aandacht op hun andere kinderen. Daarom ondersteunt Why Not deze gezinnen zodat alle kinderen kansen krijgen. We betalen zo nodig schoolgeld en voorzien de kinderen van uniformen, schoolspulletjes en bijvoorbeeld ook luiers.

We werken samen met het Educational Assessment and Resource Center (E.A.R.C) om ervoor te zorgen dat alle kinderen binnen onze programma’s geplaatst worden op passende scholen. Door dit te doen, zorgt Why Not ervoor dat de leerlingen worden geplaatst in leerinstellingen die inzetten op hun talenten en potentieel.

We bieden momenteel onderwijssponsoring aan zo’n 70 kinderen met speciale behoeften in openbare speciale eenheden, particuliere reguliere scholen, middelbaar onderwijs, beroepsonderwijs en hogescholen, zowel betalende als niet-betalende scholen. Why Not moedigt kinderen geboren met een lichte handicap aan om naar een reguliere school te gaan, zodat ze kunnen leren in een normale opzet om hen voor te bereiden op een leven na school.

We onderhouden contact met al onze gesponsorde kinderen en zoeken ze zowel thuis als op school op.  Door deze bezoeken zijn de fieldworkers in staat de zwakke punten en de kracht van de kinderen te identificeren, zodat zij de ouders / verzorgers het juiste advies kunnen geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands